Proskating in de winkel

Onze uitgave Proskating ligt nu in de winkel!

Nieuws

Een magazine uitgeven is fantastisch werk, maar stilstaan in de uitgeverssector is funest. Dat betekent hard werken. Je probeert met je team scherp te blijven en de mooiste verhalen te  vertellen. Mensen prikkelen en raken. Keer-op-keer-op-keer. Wat is het dan fijn wanneer het harde werken loont.

Kroon op het werk

De trouwe abonnees krijgen het schaatsmagazine Proskating al jaren op de mat, maar het liefst laten we heel Nederland kennis maken met het blad en dat gaat dit jaar gebeuren. De gang naar de boekhandels is een feit en daarmee een kroon op het werk. Samen met de redactieleden, fotografen en vormgever is er de afgelopen maanden hard gewerkt om Proskating nog beter te maken. Het eerste nummer van seizoen 2018-2019 ligt morgen bij de abonnees op de mat én in diverse boekhandels in Nederland en dat maakt ons super trots. Een prachtnummer, waarvan wij hopen dat er nog velen mogen volgen.

Cover Proskating

Proskating Klaar voor de start! Nummer 1 2018/2019

Over Proskating

Van Loon media was al enkele jaren mede-eigenaar van het schaatsmagazine Proskating, maar sinds 2017 is Van Loon media volledig eigenaar. Proskating bestaat al ruim 23 jaar. Begonnen als magazine voor de marathontak van de schaatssport, later uitgebreid naar een volledig magazine voor langebaan, marathon en shorttrack. Achtergrondverhalen, interviews, weetjes, tips, tricks en informatie voor liefhebbers, beoefenaars en fans.

 

 

Menu